Yadira Ferrer

Dimecres 5 de juliol, 20h

La Cambra a la Fresca és l’adaptació de l’esperit de La Cambra de l’Ateneu a un format més estiuenc: concerts pensats per ser escoltats a l’exterior però mantenint aquesta aposta per artistes amb personalitat i segell propi i una musicalitat delicada i íntima. El divendres 5 de juliol a les 20 hores gaudirem de la música de la cantant, pianista i compositora cubana Yadira Ferrer. Gaudiu de l’estiu a la fresca amb la millor música al nostre jardí!

Yadira Ferrer

Latin jazz

Nascuda a Holguín, Cuba, Yadira ferrer es va graduar com a directora de cors, cant clàssic i contemporani al seu país de naixement, amb 20 anys es trasllada a Barcelona, on acaba els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Yadira Ferrer forma part de la nova generació de veus prodigioses cubanes. La seva formació clàssica, juntament amb la forta influència del son, creen aquesta genuina proposta musical.

Després de col·laborar en diferents projectes discogràfics, el 2017 va presentar per primer cop el seu projecte personal, que passeja entre el passat, present i futur de la música cubana, amb un pols africà molt present però també a la dolçor i ritme que caracteritza la música cubana. Enguany el seu nou treball discogràfic en solitari veurà la llum.

Yadira Ferrer (veu)

Roger Herrero (piano)

Diego Coppinger (baix elèctric)

Katherin Benítez (bateria)

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar per la web o de forma presencial des des del 20 de juny, a excepció de les persones sòcies de l’entitat que tindran uns dies de preferència i ho podran fer des del 18 de juny.

Altres events