Tria

Dijous 18 d’abril, 19 h

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 18 d’abril a les 19 h gaudirem del concert de TRIA, tres músics, amb universos musicals molt diferents (jazz, clàssica, música antiga, balfolk, folk progressiu, floclore llatinoamericà, etc.), units pel folk i les músiques tradicionals de la península ibèrica.

Després de cinc anys compartint des de la música d’arrel, els abraça la necessitat de crear de manera conjunta. A aquesta creació es va unir Sergio Martínez, posant paraules a les músiques de Tria, i d’aquí surt un disc d’onze cançons que parlen de qui son, dels seus valors, la seva manera de fer, de sentir, de reivindicar, de divertir-se, de relacionar-se, de pertànyer…

El seu primer treball discogràfic, produït per Carlos Montfort (que també va passar per La Cambra de l’Ateneu amb el seu projecte ‘Montfort’) i gravat a Santa Eugènia de Relat, amb Santi Careta al gener de 2023 i per Adrià Serrano, veurà la llum aquesta primavera.

Música d’autor, d’arrel, contemporània i analògica

Ángela Furquet (veu)

Pedro Bartolomé (guitarra, percussió i veus)

Esther Sánchez (violí de 5 cordes, percussió i veus)

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des del 11 d’abril per la web o de forma presencial i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (9 d’abril).

Altres events