Rita Barber i Germán Barrio

Dijous 2 de maig, 19 h

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 2 de maig a les 19 h gaudirem del concert de Rita Barber i Germán Barrio.

Ja fa uns anys que Rita Barber va editar el seu primer disc en solitari “de mar amar”, on creava un pont entre la música popular menorquina i el fado. Des de llavors no ha deixat d’incloure al seu repertori noves cançons bressolades per la mar.  Rita Barber i Germán Barrio juguen a traslladar  l’ànima de les seves músiques d’arrel al món. L’admiració mútua els porta a descobrir-se en les cançons i parlar a través d’elles… Cançons pròpies, cançons populars…les cançons com a excusa per viatjar junts. Més que fado forma part del gènere comunament anomenat músiques del món, unides totes elles per una inspiració de caràcter tradicional.

Fado, havanera, tango i músiques d’arrel

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des del 25 d’abril per la web o de forma presencial i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (23 d’abril).

Altres events

Tria

Tria

Dijous 18 d’abril, 19 h