Cos, respiració, nota i interrelació amb el cantant Marc Vilajuana

Dissabte 17 de febrer de 2024, 10 a 12 h

En aquest taller amb Marc Vilajuana partirem des de l’escolta corporal i dinàmiques de respiració. Tractarem les formes més bàsiques: notes de veu mantingudes, escolta dels harmònics en relació amb el grup i composició improvisada grupal de silenci, so, ressonadors i intervals. Tot influenciat pel recorregut musical de Vilajuana, sobretot per interpretació del cant gregorià.

Dissabte 17 de febrer de 2024 de 10 a 12 

Preu: 20€ (sòcia/soci: 10€), 5€ per estudiants de música de la ciutat (inscripció presencial, cal acreditar ser estudiant de música d’alguna escola de Sant Cugat) 

Aquest taller està adreçat a tothom a qui li agradi cantar. Si es té més experiència i context amb la veu cantada, l’experiència serà més enriquidora.

Marc Vilajuana (Mataró, 1997) és cantant líric, ballarí, creador, dramaturg i coreògraf, actor i performer i moltes coses més. Li agrada treballar amb les mans, investigar en la creació escènica com a creador i intèrpret, preguntar i experimentar, fugir de la superespecializtació generalitzada que ens impedeix descobrir que podem aprendre moltes coses. Es mou amb total comoditat per diverses disciplines dins de les arts escèniques: canta, balla, toca i actua, i escriu textos teatrals. L’agrada utilitzar estètiques històriques, el folk, l’art d’arrel com a medi per -des de una visió contemporània- convidar a la germanor, a la pregunta i al respecte cap al medi ambient.

Activitat relacionada: concert de Marc Vilajuana Solstici i Equinocci. Dijous 15 de febrer, 19 h a la Cambra de l’Ateneu. Entrada gratuïta amb inscripció prèvia.