Cesk Freixas + Arnau Serrallonga

Divendres 17 de maig, 20 h

La Cambra a la Fresca és l’adaptació de l’esperit de La Cambra de l’Ateneu a un format més estiuenc: concerts pensats per ser escoltats a l’exterior però mantenint aquesta aposta per artistes amb personalitat i segell propi i una musicalitat delicada i íntima. El divendres 17 de maig a les 20 hores torna la cançó d’autor de Cesk Freixas a l’Ateneu, amb Arnau Serrallonga de teloner. Gaudiu de l’estiu a la fresca amb la millor música al nostre jardí!

CESK FREIXAS

Cesk Freixas és més que un cantautor; és un narrador d’històries apassionat que ha deixat la seva empremta a través de nou discos, tres llibres de poesia i tres contes infantils. La seva gira actual, una retrospectiva dels 20 anys de carrera, ens convida a un viatge per les melodies que han marcat els Països Catalans.

Amb una gira que es durà a terme durant el 2024 i fins a mitjans de 2025, Freixas evidenciarà un cop més la seva simbiosi única entre la cançó d’autor i la política, posant en valor la seva implicació en les lluites socials a través de la cultura. Aquest últim espectacle serà una oportunitat de retrobament amb les cançons que han teixit la seva carrera musical.

L’escenari acollirà les cançons més sonades d’un dels cantautors més rellevants del panorama català com ho són “La Petita Rambla del Poble Sec”, “Aigua” i “La princesa de la revolta”. Cesk Freixas, posa fi a una etapa, però la seva música perdurarà com una crònica viva dels moments compartits i les històries cantades.

Cesk Freixas (veu)

Víctor Nin (guitarra)

ARNAU SERRALLONGA

Abans d’escoltar CesK Freixas, Arnau Serrallonga, de Sant Cugat del Vallès, ens portarà per un recorregut d’emocions amb les seves senzilles però profundes cançons en un format proper i humil, amb la seva veu i guitarra.

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar per la web o de forma presencial des des del 3 de maig, a excepció de les persones sòcies de l’entitat que tindran uns dies de preferència i ho podran fer des de l’1 de maig.

Altres events