Vignesh Melwani

Dijous 6 de juny, 19 h

El cicle La Cambra de l’Ateneu porta un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu de Sant Cugat concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils diversos en el seu estat més pur: amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

El dijous 6 de juny a les 19 h gaudirem del concert de fusió musical d’en Vignesh Melwani.

Nascut a Barcelona, però d’origen indi, va estudiar el Grau Superior de Música de Cant Modern al Conservatori Superior del Liceu. Des de 2019 inicia la formació “Carla Motis & Vignesh Melwani duo”, al 2023 publica Improvisuals, un àlbum experimental debut, i forma part de diferents projectes. 

Donat a que la Carla Motis serà finalment de gira al Japó, en Vignesh oferirà en solitari un repertori mixte i íntim, on recuperarà peces del seu àlbum Improvisuals, cantarà algunes versions personalitzades que sol explorar amb Motis al duet i tocarà també algunes peces originals inèdites, tot creant un viatge en la intimitat d’un imaginari sonor molt personal i d’influència intercultural i indoeuropea. 

Vignesh Melwani (veu i piano)

AVÍS IMPORTANT!

Tot i tractar-se d’un concert gratuït, l’aforament és limitat i serà necessària inscripció prèvia. Les entrades es podran reservar des del 30 de maig per la web o de forma presencial i dos dies abans per les persones sòcies de l’Ateneu (28 de maig).

Altres events

Tria

Tria

Dijous 18 d’abril, 19 h